Energie Bespaar Check

Voor huurders en woningeigenaren in Arnhem, Renkum, Rheden en Rozendaal

Hoe kan ik op een simpele manier toch veel energie besparen?
Ik huur een huis en ben afhankelijk van mijn verhuurder voor woningverbetering, wat kan ik doen om toch energie te besparen?
De gasprijs stijgt maar door, hoe krijg ik mijn rekening naar beneden?
Hoe kan ik energie besparen zonder mijn huis te verbouwen?

Wilt u een persoonlijk advies hoe u energie kunt besparen met kleine aanpassingen in uw woning en zonder grote investeringen?  Vraag dan een Energie Bespaar Check aan!

Met een Energie Bespaar Check krijgt u een onafhankelijke energiecoach op bezoek die samen met u op zoek gaat naar mogelijkheden om energie te besparen. De energiecoach bekijkt uw woning en geeft slimme tips en adviezen toegespitst op uw persoonlijke situatie. 

Voor inwoners van de gemeente Arnhem, Rheden en Rozendaal is deze Energie Bespaar Check gratis. Inwoners van de gemeente Renkum betalen € 150,-

Zo werkt een Energie Bespaar Check:

  1. U meldt zich aan op deze pagina.
  2. U ontvangt een mail met aanvullende vragen en link naar een ‘Vergelijk mijn Energieverbruik’-test.  Met deze test weet u of u veel, gemiddeld of weinig energie verbruikt.
  3. Na ontvangst van deze testuitslag en aanvullende informatie neemt een energiecoach contact met u op voor het inplannen van een afspraak.
  4. De energiecoach komt op bezoek, bekijkt uw woning en geeft adviezen en tips hoe u energie kunt besparen met kleine aanpassingen in uw woning, gedrag en verwarmingsinstallatie.

Bent u huiseigenaar en wilt u wel aan de slag met het nemen van grotere maatregelen om uw huis energiezuinig te maken, vraag dan een Woning Energie Scan aan.

Heeft u een laag (minimum) inkomen, dan komt u in de gemeente Arnhem en Rheden in aanmerking voor een gratis traject met een energiecoach en energiebesparende artikelen. Ga naar: Energiebank regio Arnhem

Inschrijfformulier

Ja, ik wil een Energie Bespaar Check!