***** De vacature is inmiddels gesloten ***** Flexibele medewerker ledenadministratie, boekhouding en back office gezocht. Voel jij je verbonden met de energietransitie? Ben jij accuraat en houd je van structureren en registreren? Kom je uit de omgeving van Arnhem? Dan nodigen we je uit om te solliciteren! We maken graag kennis met een lekkere kop koffie.

Beschikbaarheid: z.s.m, 16 uur per week.
Vergoeding: marktconform afhankelijk van opleiding en ervaring. 

Achtergrond:
Rijn en IJssel Energiecoöperatie (REIJE) is een levendige organisatie met zo’n 800 leden en verschillende zon- en windprojecten met particuliere inschrijvingen. Rijn en IJssel Energiediensten B.V., een volle dochter van de energiecoöperatie, informeert, adviseert en begeleidt bewoners in de verduurzaming van hun woningen en wijken. Wij zoeken iemand die de (leden)administratie kan bijhouden van de coöperatie en aanvragen van klanten voor Rijn en IJssel Energiediensten administratief kan verwerken.

De functie:
De werkzaamheden zullen bestaan uit:

- Ledenadministratie bijhouden van Rijn en IJssel Energiecoöperatie, en andere coöperaties in het werkgebied van REIJE.
- Bijhouden van projectadministratie van de diverse zon- en windprojecten.
- Beantwoorden van vragen van projectdeelnemers.
- Het aanschrijven van leden inzake betalingen, het voorbereiden van betalingen en gereedzetten van betalingsopdrachten; communicatie met het administratiekantoor en accountant.
- Het administratief verwerken van aanvragen van klanten en indien nodig, (telefonisch) contact met de klant hierover.
- Het archiveren van adviesrapportages.
- Het up-to-date houden van het klantmanagementsysteem PerfectView.

Er kan gewerkt worden op onze locatie aan de Oude Kraan 72 te Arnhem, maar ook thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

Functie-eisen:
- Kennis van MS Office en Google (Gmail, Drive)
- Zelfstandig en accuraat kunnen werken

Rijn en IJssel Energiecoöperatie biedt jou een leuke, uitdagende functie in een groeiende organisatie waarin je samenwerkt met deskundigen en vrijwilligers op het gebied van verduurzaming en de energietransitie. Het betreft een flexibele functie die ruimte laat voor persoonlijke ontwikkeling en jouw eigen talenten. Je komt in dienst bij REIJE Energiediensten BV, de uitvoeringsorganisatie van Rijn en IJssel Energiecoöperatie.

Herken jij jezelf in bovenstaande toelichting? Stuur dan je CV en motivatie naar jurgen.schats@rijnenijsselenergie.nl. Heb je nog vragen, bel dan met 085 4011762. Voor meer informatie over REIJE, kijk op www.rijnenijsselenergie.nl