Rijn & IJssel Energie coöperatie is voornemens om twee grote parkeerplaatsen bij het Gelredome te overkappen met zonnepanelen. Samen met de gemeente zijn de plannen uitgewerkt. Voor de eerste parkeerplaats (Athene) zijn de noodzakelijke subsidies aangevraagd. Er is ruimte voor meer dan 3000 panelen die samen rond de 1mWp aan vermogen kunnen leveren. Hiermee kunnen zo’n 250 huishoudens worden voorzien van groene stroom!

Daarnaast levert het project jou als investeerder een aantrekkelijk rendement op. Momenteel  zijn nog niet alle gegevens bekend. Daarom hebben we een inschatting gemaakt: 4 tot 5% rendement van je inleg over een looptijd van 15 jaar.

De voorinschrijving zorgt ervoor dat je vooraan in de rij staat wanneer de zonparticipaties uitgegeven worden. Het is kostenloos en verplicht je tot niets maar je bent wel een belangrijke ambassadeur van het zonneproject! De projectbegroting wordt in de komende maanden verder uitgewerkt en de projectvoorwaarden worden naar verwachting eind eerste kwartaal vastgesteld. Daarna vindt de definitieve inschrijving plaats.

1 zonparticipatie kost €250, je mag voor maximaal 80 participaties inschrijven.

Let op: je bent als voorinschrijver nog geen lid van de coöperatie. Schrijf je hier in als lid.

 

Zonnecarport

Locatie zonnecarport Gelredome Arnhem

Foto van een zonne carport in een ander project